Hygiena pracovného prostredia
- vypracovanie analýzy hygieny pracovného prostredia u klienta
- vypracovanie Posudku o riziku pre prevádzku s rizikovými faktormi
- vypracovanie Prevádzkového poriadku pre prevádzku s rizikovými faktormi
- vypracovanie systému správnej výrobnej praxe - HACCP, v zmysle potravinového kódexu
- vypracovanie Hygienicko-sanitačného plánu
- spracovanie podkladov a vypracovanie žiadostí orgánom štátnej správy a samosprávy o vydanie rozhodnutí pre klienta v zmysle platnej legislatívy
- zastupovanie klienta pred orgánmi štátnej správy pri konaniach a kontrolách
- informovanie klienta o zmenách legislatívy a o povinnostiach vyplývajúcich z týchto zmien
- poradenstvo pri implementácii nových požiadaviek legislatívy do praxe
- aktualizácia dokumentácie pri zmene legislatívy, alebo zmien u klienta
- zabezpečenie potrebných školení zamestnancov klienta
- pravidelná kontrola súladu činnosti klienta s požiadavkami legislatívy
- komplexný manažment technicko-organizačného zabezpečenia požiadaviek hygieny pracovného prostredia
- riešenie problematiky označovanie potravín - recenzia etikiet
- riešenie problematiky v oblasti metrológie (napr. metrologický poriadok atď.)
- poradenstvo pri zámeroch, projektoch, a pri rozvojových aktivitách